ITD SHPK
Cisco 500 Series

Cisco 500 Series është linjë e Small Business switch-e të manaxhueshme që ofron aftësi të avancuara, me kosto të përballueshme, qe ju nevojiten për të mbështetur një ambient network akoma më kërkues. Ata sigurojne themel të fortë për aplikimet aktuale të biznesit tuaj, sikundër për ato që planifikoni për të ardhmen.

Cisco 500 Series switch-e japin set tiparesh të avancuara që kërkohen nga biznesin në rritje dhe kërkesa teknologjike për aplikime high-bandwidth. Këto switch-e përmirësojnë disponueshmërine e aplikimeve kritike, mbrojnë informacionin biznesit tuaj, dhe optimizojnë network bandwidth tuaj në menyrë që të lëvroj më efektivisht informacionin dhe aplikacionet.

Këto switche-e ofrojnë nivel të lartë specifikesh dhe sigurie në menyrë që ju të zgjeroni biznesin tuaj me besim. Duke kombinuar menaxhim rrjeti të avancuar, siguri dhe parametra të larta këto switch-e ofrojnë themelin teknologjik ideal për një zgjidhje me çmim të përballueshëm dhe të lehte për tu menaxhuar në biznesin tuaj

 
HP ProLiant Servers

HP Server - Vlerë e shtuar. Teknologji për biznesin në rritje të klientëve tuaj.

Insistoni në cilësinë HP, por paguani më pak.
Ndërtoni zgjidhje të kompletuara për biznesin e vogël ose të mesëm të kliënteve tuaj ndërkohe që shijoni avantazhet e shitjes së produkteve tona me Vlerë të shtuar.

- HP ProLiant DL320e Gen8 v2 Server
- HP ProLiant DL380p Gen8 Server
- HP ProLiant ML350p Gen8 Server

 
IBM Software

IBM Software

  • Business Analytics
  • Enterprise Content Management
  • Information Management
  • Lotus software
  • Rational software
  • Tivoli software
  • WebSphere software
  • System z™ software
 
Microsoft Office 365

Considerin Google Apps for business?

Then consider their gaps compared with Microsoft Office 365:

• Google Apps requires certain browsers and devices to enable access anywhere.
• With Google Apps, phone support is restricted to major outages affecting a majority of your users.
• Google Docs lacks functionality like tracking document changes, editing images, and formatting text columns.


Get Office 365, the professional solution.

Its Office applications are the world’s most widely used productivity tools. Plus you get Outlook’s integrated email, calendaring and contact management
capabilities. And, because it’s cloud-based, you can stay connected, productive, and always up to date, even on the go.

 
HP SUPPLIES

 
Kontakt

    ITD shpk
    Gjergji Center
    Rr. Murat Toptani, Tiranë
    Tel: +355 4 2256031
    Fax: +355 4 2256013

(C) Copyright ITD Sh.p.k. All rights reserved.