RRETH LONGSE

Ofrues sherbimi IOT (Internet of Things) me video si element kryesor biznesi

Longse Technology Co., Ltd. eshte ofrues sherbimesh profesional IOT (Internet of Things) me video si element kryesor biznesi. Produktet e kompanise shiten ne me shume se 3,000 biznese dhe me reputacion te larte. Longse eshte angazhuar ne vazhdimesi per permiresimin e markes dhe besueshmerise se saj, shtimit te numrit te klienteve, si dhe zgjerimit ne territore te reja, promocion dhe shkembim informacioni.
Me mire dhe me te forte se bashku!

Regjistrohu

1 + 3 =